Élet-Stílus

Kim Kardashian elárulta, miért törölte a TikTokról a lánya egyik videóját

Kevork Djansezian / Getty Images
Kevork Djansezian / Getty Images
Ebben az esetben jogosnak érezte a volt férje kiakadását.

Kanye West még 2022-ben, egy podcastműsorban jelentette ki, hogy a gyerekei nem lehetnek jelen a TikTokon az engedélye nélkül. Idősebbik lánya, North West egy ideje már közös fiókot működtet az édesanyjával, Kim Kardashiannel, utóbbi a napokban a Time magazinnak adott interjút, melyben elárulta, hogy nemrég ő is korlátozni kényszerült North tiktokos megjelenését.

West és Kardashian 10 éves lánya márciusban készített videót Ice Spice-szal, a rappernő Boy’s a Liar, Pt. 2 című dalára tátogtak, amiben káromkodások is elhangzanak. Miután a felvétel napvilágot látott, Kanye West reakcióvideóban fejezte ki nemtetszését, és az internetezők is arról kezdtek beszélni, hogy a zenésznek igaza van.

Kim Kardashian az interjúban elismerte, hogy a fentebb említett okok miatt úgy döntött, törli a TikTokról a lányáról és az Ice Spiceról készült felvételt.

Amint megláttam a szavakat, azt gondoltam, ó, ne, ezt levesszük. Láttam az interneten, hogy az emberek azt mondják, Kanyének igaza volt. És talán ebben az esetben igaza is volt. De North imád slime-os és hajkészítős videókat csinálni, én pedig harcolni fogok érte, hogy kreatív lehessen

– mondta a lapnak a médiaszemélyiség.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik