Élet-Stílus

Cinthya Dictator elmesélte, hogyan szerettek egymásba Molnár Tamással

Birton Szabolcs
Birton Szabolcs
Gyerekkoruk óta ismerték egymást, de csak jóval később szövődött köztük szerelem.

Cinthya Dictator volt Tatár Csilla vendége a Kirakós podcast új részében, ahol a fotóművész mesélt a gyerekkoráról, a lelki megpróbáltatásairól, a szakmai sikereiről és arról, hogyan szerettek egymásba a vőlegényével.

Mint mondta, elsős általános iskolás volt, amikor kiderült, hogy tanulási nehézségekkel és diszlexiával küzd. Tanítás után estébe nyúlóan járt különórákra, hogy tartani tudja a tempót az osztálytársaival. Az iskolában a tanárai sem segítettek az önértékelésének javításában, így ezekben az években szégyenben élt.

A lelki nehézségek később is vele maradtak, a diplomamunkája leadása előtt idegösszeroppanást kapott és a pszichiátriára került, ahol az egyik egyetemi oktatója tanácsára videónapló-készítésbe kezdett. Miután kijött az intézményből, 3-4 hónapig képtelen volt elhagyni a lakását, amikor pedig egy tornacipő márka felkereste, hogy legyen a nagykövetük, el sem akarta hinni, hogy vannak, akik még szeretnének vele együtt dolgozni.

Miután a kampány elkészült, a márka arra kérte, segítsen nekik egy férfi nagykövetet is találni, hogy ne csak a női vonalat erősíthessék. Először nem volt ötlete, de aztán eszébe jutott Molnár Tamás.

Gondolkozgattam, és valahogy eszembe jutott a Molnár Tomi, aki az Anti Fitness Clubnak volt a frontembere, akkoriban a Jetlaget csinálta. Elküldtem, hogy lehetne esetleg ő. Mi egymás mellett nőttünk fel Újpesten, és akkor őt beválasztották a kampányba. Nagyon tetszett nekik, Tomi meg nagyon hálás volt, hogy beajánlottam, és onnantól kezdve folyton randizni hívott. Akkor így egymásba szerettünk

– mondta a műsorban a fotóművész.

Hozzátette, rengeteget változtak egymás mellett a párjával, de szerinte ebben az a szép, hogy ezt észre sem vették, csupán összecsiszolódtak, nem elvásárokon alapultak a változásaik.

Molnár Tamás egyébként négy évnyi együtt járás után tavaly szeptemberben, az Egyesült Államokban jegyezte el a kedvesét.

Kapcsolódó
Molnár Tamás eljegyezte Cinthya Dictatort
Négy éve járnak együtt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik