Élet-Stílus

Elmondta a híres pornószínésznő, mivel foglalkozott a felnőttfilmes karrierje előtt

Vannak arra is jelek, hogy utána pedig tudományos karriert futna be.

Az ausztrál Angela White az egyik legnépszerűbb pornófilmes, de már a szexipar előtt is voltak munkái – erről beszélt az OnlyFans podcastjében Glenny Balls-nak, amit a Daily Mail szemlézett.

Egy divatipari cég, a David Jones egyik boltjában és a Burger Kingben – ami Ausztráliában Hungry Jack’s néven fut – is dolgozott a most 38 éves White.

Balls megkérdezte, mi volt a legemlékezetesebb a gyorséttermi munkájában, amire a pornószínésznő azt felelete, hogy könnyen lehetett flörtölni a vendégekkel az autós kiszolgálásnál, mert nem volt közelben a főnök. Megkérdezte tőle a műsorvezető, hogy akkor szexelt is vevővel a parkolóban, amire egy igen volt a válasz.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Only Stans (@onlystansshow) által megosztott bejegyzés

Az interjú nem sokkal azután történt, hogy White bejelentette, mintegy 900 jelenet után hamarosan hátat fordít a felnőttfilmek világának. Több komoly csatornának és podcastnek adott interjúja után úgy tűnik, a mainstream médiában vagy a tudományos életben tervez elhelyezkedni – írta a brit lap.

Ez utóbbit onnan veszi a Daily Mail, hogy White a múlt hónapban részt vett egy konferencián a Kaliforniai Egyetemen – filmes hallgatóknak mesélt a karrierjéről –, majd onnan az Instagramján egy közös képet osztott meg Constance Penley-vel, a intézmény társadalom- és médiatudományi professzorával.

A tudományos tevékenységek továbbra is érdekelnek, szeretnék ide visszatérni a jövőben

– írta a képaláírásban az alkotó.

Egyébként van egyetemi végzettsége White-nak: a neves Melbourne-i Egyetemen genderszakán szerzett diplomát (Penley egyébként a feminizmust oktat), azóta egy dolgozata egy szaklapban (The Routledge Companion to Media, Sex and Sexuality) is megjelent. A Kaliforniai Egyetemen pedig harmadszorra vett részt vendégelőadóként, mert itt „a filmtudományi órán a pornográfiát komoly, vizsgálatra érdemes műfajként, a populáris kultúra részeként közelítik meg”.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik