Élet-Stílus

Négy felesége van, mert egyszerűen képtelen hűséges lenni

Hamarosan már öt felesége lesz.

Jerome azt mondja, már fiatalon rájött, nagyon nehezen marad hűséges és egy nő egyáltalán nem elégséges neki. Emiatt egyszerre több vasat tartott a tűzben, sok nőt megbántott, és nagyon rövidek voltak a kapcsolatai.

Soha nem éreztem úgy, hogy egyetlen nő mindent képes megadni nekem, amire vágyom

– nyilatkozta a férfi a Love Don’t Judge című műsornak a Mirror beszámolója szerint.

Mára már a poliamor kapcsolatokban, vagyis nem két, hanem több ember szerelmi kapcsolatában hisz, ezért is van négy felesége, ez a szám pedig hamarosan tovább bővül.

Öt évvel ezelőtt megismerkedett „Big Jasmine”-nel, aki tud főzni, takarítani és a szexben is ott van. Jerome össze akart fele házasodni, a probléma csak az volt, eleinte egy másik nővel volt kapcsolata. Aztán összejöttek, de akkor meg megcsalta a nőt.

Végül kibékültek, össze is házasodtak és megbeszélték, egy zárt poliamor kapcsolat lenne nekik a megfelelő. Már csak azért is, mert egy nem monogám kapcsolat jobban megfelelne Jasmine biszexuális szükségleteinek is.

Keresztény családból származom, ahol soha nem volt bátorságom ahhoz, hogy belevágjak abba, amit igazán csinálni akartam, vagy amire vágytam. Vele viszont azt csinálhattam, amit szerettem volna

– mesélte Jasmine.

Abban megegyeztek, hogy a kapcsolatukba a nő hozhat új tagot. Így Jasmine mutatta be Jerome-nak Deját, aki nem sokkal beköltözése után ismertette meg velük Baby Jasmint. Nem kellett sokat várni, míg a négyes kibővült T-vel, Jerome egy korábbi barátnőjével.

De itt még nincs megállás, hamarosan lesz egy ötödik feleség is, Katara. Hogy mennyinél állnak meg, nem tudni.

Bár sok kritikát kapnak, azt mondják, így jobb. A feladatokat megosztják egymás között, és többen, egymástól tanulva „többek lehetnek, többet nyerhetnek az élettől, jobban boldogulhatnak”, mondja Jerome.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik