Élet-Stílus

Majoros Hajnalka elárulta, miért kellett azonnal megműteni

FEM3
FEM3
Egy szűrővizsgálat után kapta a diagnózist.

Majoros Hajnalka egy héttel ezelőtt posztolt arról, hogy meg kellett őt műteni, de akkor ennél sokkal többet nem árult el. Hétfő este aztán az Instagramján mesélte el, miért került kórházba. Mint bejegyzésében írja, mellrákkal küzdő legjobb barátnője tapasztalatai miatt és tanácsára jelentkezett be szűrővizsgálatra.

Megvizsgáltak, az eredmény ledöbbentett. Nem, nem az a diagnózis, amit nála megállapítottak, de sajnos nálam is komoly rendellenesség derült ki. Igen, soha nem titkoltam, nem tagadtam, de nem is szégyelltem, hogy azon nők közé tartozok, akik mellimplantátummal rendelkeznek. Ez azért fontos információ, mert a vizsgálat során kiderült, hogy az implantátum deformálódott, kiszakadt és a benne lévő anyag már a nyirokcsomókba is átkerült. Műtétre került sor, ami szerencsére jól sikerült, gyorsan regenerálódok

– fogalmazott Majka felesége, aki ezek után a szűrővizsgálat halaszthatatlanságára is felhívta a figyelmet:

Ha a barátnőm nem küld el, nem megyek és nem derül ki, hogy probléma van. És ez a probléma eltörpül amellett, amivel ő küzd. Elkísértem az érintettek számára csak „kékgolyó”-nak hívott intézménybe, megdöbbentően sok ember fordul itt meg nap, mint nap, köztük rengeteg a fiatal… Nyilván nem az ördögöt akarom a falra festeni, de az biztos, hogy egy életünk van, ami nagyon törékeny. Légy te is okos, ahogy szerencsére én is voltam, ne halogasd a szűrővizsgálatot!

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

majoroshajnalka (@majoroshajnalka) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik