Élet-Stílus

Durva pornót nézett a telefonján a repülő egyik utasa, mindenki hallhatta

A mögötte ülő nő fotózta le.

Kisebb felháborodást váltott ki a United Airlines egyik utasa – méghozzá azzal, hogy meglehetősen fura szórakozást választott magának egy repülőúton. A Daily Mail cikke szerint egy hosszabb utazás során a business class-on helyet foglaló utas kőkemény pornót nézett a telefonján — hanggal.

A mögötte ülő nő fotókat készített az esetről, és jelezte egy légiutas-kísérőnek. A dolog már csak azért is problémás volt szerinte, mert a férfi közelében gyerekek is helyet foglaltak.

A stewardess közölte az utassal, hogy sajnos nincs lehetősége ilyen tartalmakat nézni repülőjáraton. A férfi egy időre kikapcsolta a felnőttfilmet, de később újra és újra ezt a szórakozást választotta.

A férfit lefényképező utas feltöltötte a Twitterre is a képeket, és kérdést intézett a légitársasághoz:

Nincsenek következményei annak, ha pornót néznek a repülőgépeken? Ez a férfi a repülés nagy részében folyamatosan pornót nézett. A légiutas-kísérő közölte vele, hogy „ezt nem nézheti”, miután jeleztem a panaszt és megmutattam neki ezeket a képeket, amelyeket az ülésemről készítettem.

A United Airlines közösségi médiás csapata kommentben válaszolt a posztnál, a légitársaság őszintén sajnálja, hogy ilyen tapasztalata volt az utasnak, ígéretet tettek, hogy utánajárnak a dolognak.

A Travel Weekly szerint nem tiltja jogszabály, hogy bárki pornót nézzen repülőút közben, ugyanakkor egyes légitársaságok a saját szabályzatukban megtilthatják ezt a tevékenységet a többi utas védelmében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik