Élet-Stílus

Itt az első közös fotó Bruce Willisről és a kisunokájáról

Rich Fury / Getty Images
Rich Fury / Getty Images
A demenciával küzdő színész lánya posztolta a képet apák napja alkalmából.

Rumer Willis áprilisan adott életet elsőszülött kislányának, Louetta Isley Thomas Willisnek, aki egyben Bruce Willis és Demi Moore első unokája is. A szüleit a színészi pályán követő Willis vasárnap apák napja alkalmából posztolt az Instagramján.

Látni, ahogy apám ma a kezében tartotta a lányomat, olyasmi volt, amit életem végéig kincsként fogok őrizni. A kedvessége és szeretete a kislányom irányába annyira tiszta és gyönyörű! Papa, én és Lou nagyon szerencsések vagyunk, hogy itt vagy nekünk. Köszönöm, hogy te vagy a legbohókásabb, legszeretettelibb, legkirályabb apuci, akit csak egy lány kívánhat. A legjobb lányos apuka a világon!

– írta bejegyzésében Willis, majd gyereke apjához intézett pár ugyancsak kedves szót.

Boldog első apák napját! Köszönöm, hogy építettél egy gyönyörű kertet Lou-nak, ahol játszhat és ahonnan táplálkozhat. Köszönöm, hogy zenével töltötted meg a házat, amit hallgathat. Köszönöm a sok éjszakai pelenkacserét és a bugyuta arckifejezéseket. Annyira hálás vagyok, hogy a kislányunknak van egy apukája, aki ennyire szereti őt, aki ennyire bolondos és furcsa, és aki megmutatja neki, hogy ő is lehet ilyen. Köszönöm a legnagyszerűbb kislányt, akit a legvadabb álmaimban el tudtam képzelni. Szeretünk téged!

Rumer Willis több fotót is csatolt a poszthoz, az első kettőn látható Bruce Willis, akit egyébként első felesége is felköszöntött apák napján.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rumer Glenn Willis (@rumerwillis) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó
„Örökké hálás leszek neked” - Bruce Willisnek üzent Demi Moore apák napján
Egy régi fotót posztolt a színésznő volt férjéről és három lányukról.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik