Élet-Stílus

Tóth Andi: Korábban nagyon ittam, szerintem alkoholizmusnak is nevezhetjük

tv2
tv2
Igazságtalannak érzi, mennyi rosszat kap az emberektől.

Osváth Zsolt YouTube-csatornáján tűnt fel Tóth Andi, aki interjút adott az 1KANAPÉN című műsorban, ezt a Blikk szemlézte elsőként. Az énekesnő arra a kérdésre, szereti-e egyáltalán önmagát, így felelt:

Alapjáraton nem. Nem is magam, hanem inkább ezt az életet. Nagyon sokszor igazságtalannak tartom, hogy miért kell ennyi rosszat kapnom, holott nem tettem senkinek semmi rosszat. Nagyon kell küzdenem azzal, hogy ne süllyedjek ebbe bele. Inkább arra kell koncentrálnom, hogy jó ember vagyok, akivel rossz dolgok történnek, és aki néha hoz rossz döntéseket. Ha valamit ki kéne emelnem, hogy mire vagyok a legbüszkébb, akkor arra, hogy ezt ép ésszel kibírtam.

Marics Petivel való kapcsolatáról is mondott néhány szót. Nem egy harmadik fél miatt szakítottak, egyszerűen Marics nem az volt, akinek ő hitte: „Én egy csupasz emberi lényre és annak az érzéseire vagyok kíváncsi. Viszont nekem nagyon fontos, hogy tisztában legyél a szaroddal. Lásd, itt vagyok én, tudok a traumáimról, hogy mi és miért van. Ha nem vagy tisztában ezekkel, ártasz velük. Ő egy jó fej srác, viszont még nagyon fiatal, az érzelmi intelligenciája alacsony hozzám képes”.

Később Tóth Andi arról beszélt, egy időben annyi alkoholt fogyasztott, hogy az már alkoholizmusnak minősült. Mindez a Sztárban Sztár című műsort követően uralkodott el rajta, ahol nem tudott győzni, azt az évadot pont az exe, Szabó Ádám zárta trófeával.

Nagyon ittam, szerintem alkoholizmusnak is nevezhetjük. Nem akartam letenni, mert simulékonyabb volt az élet. Nem akartam a múltamra, a jelenemre, a jövőmre koncentrálni. Annyira szarul éltem meg az egész műsort akkor. 40 fokos lázzal gyakoroltam éjszaka, a belemet kidolgoztam, beleadtam mindent ebbe, hogy megmutassam, én énekesnő vagyok. Nem bírtam kezelni, és megcsúsztam. Minden napot az utolsónak éltem meg. Bárki megkérdezte, milyen lesz a jövőm, nem láttam jövőt. Kibaszott ijesztő volt, de nem akartam már semmit ettől az országtól. Azt éreztem, mindenemet odaadtam nektek, de nem volt elég, mert azzal foglalkoztok, hogy ott ül az exem.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik