Élet-Stílus

15 kilót fogyott egy év alatt a betegsége miatt Orsovai Reni

Jelenleg gyógyszert szed és kerüli a tejtermékeket.

Orsovai Reni ma a Reggeli vendége volt, ahol elárulta, nehéz időszak áll mögötte. Mint mondta, 16 éves kora küzd pánikbetegséggel, ami gyakran járt gyárt együtt nála szédüléssel, magas pulzussal. Hasonló tünetek kezdték kínozni az elmúlt egy évben is, amit kezdetben a stressznek tudott be, de a helyzet nem javult, egy idő után a haja is hullani kezdett. Utóbbi miatt elment egy góckutatásra, ott derült ki, hogy túlműködik a pajzsmirigye.

Kivizsgáltuk, és kiderült, hogy van egy autoimmun folyamat, ami elindult, és azért vannak ezek az érdekes tünetek. Ilyen 160-as pulzus ülve, nagyon durva rosszullétek

– mondta az énekesnő, akinek 1-2 koncertjét is le kellett mondania a betegsége miatt.

Megesett, hogy nem tudott felállni, annyira rosszul volt, és az is előfordult, hogy hetekre ágynak esett, amikor még nem tudták, pontosan mi lehet a baja.

15 kilót fogytam egyébként tavaly június óta. Lebontotta gyakorlatilag az összes zsír- és izomszövetemet. Elég nehéz korszakot tudok magam mögött.

Orsovai hozzátette, jelenleg gyógyszert szed és diétázik, kiderült ugyanis, hogy kazeinérzékeny, így semmilyen tejterméket nem fogyaszthat. Mióta változtatott az étrendjén, sokkal jobban van.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik