Élet-Stílus

Szétszedték a kommentelők Lady Gagát, miután gyógyszert reklámozott az Instagramján

Dimitrios Kambouris / Getty Images for The Met Museum / Vogue
Dimitrios Kambouris / Getty Images for The Met Museum / Vogue
A posztban még a tabletta pontos tömegét is kiírta.

Lady Gaga Instagram-oldalán a minap jelent meg egy poszt, aminek nyitóképére néhány rajongója azt hitte, érkezik a turnéjáról készült koncertfilm. A jobb sarokba tekintve viszont feltűnik egy méretes logó, tovább lapozva pedig egy migréngyógyszerről olvashatunk információkat.

Gyerekkorom óta küzdök migrénnel. Amikor először kipróbáltam a Nurtec® ODT (rimegepant) 75 mg-ot, sosem felejtem el, hogy azt kívántam, bárcsak előbb rátaláltam volna. Együtt vagyunk ebben. Ha készen állsz arra, hogy orvoshoz fordulj, kérdezd meg őt a Nurtec ODT-ről

– írta posztjában az énekesnő, ami alatt sorra kezdtek gyűlni a felháborodott kommentek.

Hölgyem? Mióta vállal szponzorált posztokat? Ez elég vad

– írta például egy holland újságíró, míg volt, aki azzal viccelődött, hogy azok voltak a jó idők, amikor még az énekesnő arról beszélt, mennyire utálja a pénzt.

Néhány rajongója csalódottan jelezte, hogy a poszt első fotóját látva egy turnéfilm bejelentésében reménykedtek, többen fejezték ki továbbá nemtetszésüket azzal kapcsolatban is, hogy az énekesnő eddig semmilyen formában nem emlékezett meg a pride hónapról, a szponzorált posztoknak viszont szorít helyet az oldalán.

Akadtak olyan hozzászólók is, akik megvédték az énekesnőt, a fogadtatást tekintve viszont beszédes, hogy a bejegyzést a cikk megjelenésekor 255 ezren kedvelték, holott Lady Gaga posztjai gyakran milliós lájkszámot hoznak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik