Élet-Stílus

Kevin Costner azt állítja, a felesége nem hajlandó kiköltözni a házából, miután beadta a válókeresetet

Rich Fury / VF22 / Getty Images for Vanity Fair
Rich Fury / VF22 / Getty Images for Vanity Fair
A házassági szerződésük értelmében 30 napja volt kiköltözni, a határidő viszont már lejárt.

Május elején a TMZ derítette ki, hogy Kevin Costner és felesége, Christine Baumgartner 18 év házasság után elválnak. A hírt a színész szóvivője is megerősítette.

A portál a minap arról számolt be, hogy Costner új dokumentumokat nyújtott be a bíróságra, melyekben azt állítja, Baumgartner nem hajlandó kiköltözni a házából, pedig a házassági szerződésükbe annak idején belefoglalták, hogy a színész ingatlanjai az esküvő után is a kizárólagos tulajdonát képzik, így ha a feleségével a válás mellett döntenek, neki kell elköltöznie.

Baumgartner május elsején nyújtotta be a válókeresetet, a fentebb említett szerződés szerint pedig onnantól számítva 30 napja volt arra, hogy elhagyja a házat, de Costner szerint ez azóta sem történt meg. Azt kéri a bíróságtól, hogy utasítsák erre a volt párját, akinek már nincs joga a házában élni, csupán nyomást akar rá gyakorolni, hogy beleegyezzen a „különböző pénzügyi követeléseibe”. Továbbá is állítja: a házassági szerződésben vállalt kötelezettségeinek eleget téve már több mint egymillió dollárt adott az exének, így a nőnek most már van pénze arra, hogy új lakást találjon.

A TMZ birtokába került dokumentumokból kiderült, hogy Costner arra is nyitott, hogy a gyerektartási kötelezettségek részeként havi 30 ezer dollárral járuljon hozzá Baumgartner esetleges lakásbérléséhez, és hajlandó további 10 ezer dollárt megelőlegezni neki a költözéshez.

Costner és Baumgartner 2004-ben házasodtak össze, három közös gyerekük született: Cayden, Hayes és Grace.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik