Élet-Stílus

G.w.M elárulta, milyen hivatást szánt neki annak idején az édesanyja

TV2
TV2
Kezdetben nem fogadta kitörő örömmel a fia tervét, miszerint rapper akar lenni.

G.w.M a minap a Tények Pluszban adott interjút, melyben az öthetes kislányáról is mesélt a stábnak. Mint mondta, Amara nagyon jó baba, aki sokáig alszik vele, és még jobb lett az életük, mióta megérkezett a családjukba. Ami a terveit illeti, elárulta, hogy nemrég élő zenekart alapított, így hamarosan már az új csapattal áll majd színpadra. Mindebben a felesége és kisbabájának édesanyja, Kulcsár Edina is mellette áll.

Edina nagyon jól van. Abszolút támogat ebben az egészben, és amikor már fáradnék, akkor is lökdös, hogy menjél, csináld, nagyon jó lesz. Olyan támaszom van, hogy szerintem nélkülözhetetlen ahhoz a sikerhez, amit el akarok érni, és amit el is fogok.

G.w.M a riporter érdeklődésére azt is elárulta, hogy az édesanyja kezdetben nem volt oda az ötletért, hogy a fiából rapper legyen, egészen mást hivatást szánt neki.

Legjobb tudomásom szerint azt szerette volna, hogy ügyvéd legyek. Egyébként egy tök jó hivatás, meg tetszik, mert oda abszolút kommunikatív személyiség kell, meg az kell, hogy úgy felkészüljön az ember egy adott csatára. Viszont én rapper akartam lenni

– árulta el a műsorban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik