Élet-Stílus

Chris Hemsworth szerint mindenki kicsit túldramatizálta az ő Alzheimerre való hajlandóságát

Kristina Bumphrey / Variety / Getty Images
Kristina Bumphrey / Variety / Getty Images
Persze lelassított a munkával, de nem emiatt.

Tavaly novemberben Chris Hemsworth Határtalanul Chris Hemsworth-szel címmel készített dokumentumfilm-sorozatot. Ennek egyik forgatási napján kiderült, hogy Hemsworth DNS-ében megtalálható az úgynevezett APOE4 gén két példánya, amik miatt nyolcszor-tízszer nagyobb valószínűséggel alakulhat ki nála Alzheimer-kór. A nagyapja pont ezzel a betegséggel küzdött.

Nem sokkal a diagnózis után a színész bejelentette, egy időre visszavonul a színészi munkáktól, de nem a kórra való hajlandóság miatt, szimplán csak több időt akar a családjával tölteni.

Most egy friss interjúban e két, vele kapcsolatos információról mondta el a véleményét:

Úgy döntöttem, kiveszek egy kis szabadságot, mert kimerültem, és otthon akartam lenni a családommal. Érdekes volt, mert ez a két cím összekapcsolódott, hogy » Chris Hemsworth szabadságot vesz ki az Alzheimer-kórra való genetikai hajlama miatt«. Az a műsor csak azt mutatta meg nekem, senki sem legyőzhetetlen. Belém hasított egy csomó gondolat, kérdéseket kezdtem feltenni, és éreztem, le kell lassítanom, el ne rohanjanak mellettem az évek. Ebben az értelemben pozitív volt az egész, de kicsit túldramatizálták, mintha én emiat esetleg visszavonulnék. Ez egyszerűen nincs így.

Hemsworth továbbra is elfoglalt: legközelebb Anya Taylor-Joy mellett lesz főszereplő George Miller Furiosa című filmjében. Mi több: e hónapban debütál a Netflixen új akciófilmje, a Tyler Rake: A kimenekítés 2..

Ajánlott videó

Olvasói sztorik