Élet-Stílus

Tom Holland elmondta, hogyan hódította meg Zendayát

Cindy Ord / Getty Images for SiriusXM
Cindy Ord / Getty Images for SiriusXM
Nem gyakran beszélnek a kapcsolatukról.

2021 óta köztudott, hogy Zendaya és Tom Holland, a legutóbbi Pókember-filmek sztárjai egy párt alkotnak. A színész nemrég interjút adott a BuzzFeednek, ami során ritka dolog történt: a szerelmi életéről és a párkapcsolatáról mesélt.

Mikor arról kérdezték, szerinte miben rejlik a vonzereje, így felelt:

Semmiféle vonzerőm nincsen, csak korlátozott mértékben… Belém kell szeretni, hogy működjön a csáberőm. Szóval ez egy hosszú játszma. Az valószínűleg segít, ha készítünk egy közös filmet, és még jobb, ha a szerepeink szerint egymásba szeretünk, olyankor kicsit elmosódnak a határvonalak. Valahol ebben rejlik az én vonzerőm. De most foglalt a szívem. Boldog vagyok és szerelmes, úgyhogy nincs szükségem vonzerőre

– mondta el Holland, és nagyon úgy tűnik, hogy a módszere működőképes, hiszen Zendayával is a forgatásokon melegedtek össze egymással.

Később arról mesélt, barátnője megállás nélkül mémeket küldözget neki.

Túl sokat küld, nem tudom tartani a lépést. Néha napokra letörlöm az Instagramot, aztán mikor újra letöltöm, hogy posztoljak valamit, és megnézem az üzeneteimet, százával várnak a mémek tőle.

Tom Holland a Hollwood Reporternek is nyilatkozott, ahol szintén szóba került a szerelmük.

Nagyon védjük a kapcsolatunkat, számunkra ez szent. Nem gondoljuk, hogy bárkinek magyarázattal tartoznánk, ez a mi dolgunk, és semmi köze a karrierünkhöz

– fogalmazott a színész, aki arról is beszélt, nemrégiben adott pár golfórát Zendayának, aki szerinte „természetes tehetség, egy igazi sportoló, és gyorsan ráérzett a dolgokra”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik