Élet-Stílus

Puskás-Dallos Bogi elmondta, milyen változásokat idézett elő nála a terhesség

Sárosi Zoltán / MTI
Sárosi Zoltán / MTI
Olyan dolgok érdeklik és kötik le őt mostanában, amik korábban nem.

Puskás-Dallos Bogit idén Példakép kategóriában jelölték a JOY Social Media Awardon, a jelenleg első gyermekével várandós énekesnő ezért a magazinnak mesélt a közösségi médiával való viszonyáról, valamint arra is kitért, milyen változásokat tapasztal, mióta babát vár.

Anya leszek hamarosan, és biztos vagyok benne, hogy ez nagyon sok változást fog előidézni bennem. Már most, a várandósságom alatt érzékelem ezeket. Például eddig egyáltalán nem érdekelt a főzés, és az utóbbi időben azt érzem, hogy imádok főzni, otthon lenni, vezetni – ami idáig nem volt ennyire az életem része. Nagyon sokat mondtam magamra, hogy tehetségtelen vagyok kézműves dolgokban, rajzolásban, és most nagyon megszerettem. Talán erre törekszem a következő években, hogy azokat a falakat, amiket felállítottam magam elé, és azokat, amiket stigmaként magamra húztam, hogy én ebben nem vagyok jó, azokat megpróbáljam megfejteni: hogy miért álltam eddig így hozzá, és megváltozzon picit a véleményem vagy a hozzáállásom ezekben a dolgokban

– mondta el az énekesnő, hozzátéve: nagyon törekszik a folyamatos fejlődésre, változásra és önmaga újradefiniálására, ami szerinte az anyasággal biztosan meg fog történni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik