Élet-Stílus

Yvonne Dederick szerint Mardoll „hihetetlenül konzervatívan” öltözködik a mindennapokban

Fülöp Dániel / 24.hu
Fülöp Dániel / 24.hu
A színpadon azért előkerülnek a provokatív és szexi szettek.

Yvonne Dederick a Reggeliben mesélt lánya, Mardoll öltözködéséről. Mint elmondta, korábban óriási veszekedések voltak köztük emiatt, és 12-13 éves korában olyan is előfordult, hogy Mardollt haza küldték az iskolából, hogy öltözzön át.

Amikor elkezdenek csajosodni, elkezdik észre venni, hogy figyelnek rájuk, és ez először tetszik. Először izgalmas, hogy rád néznek, hogy kibontakozol, aztán persze találkozol olyan reakciókkal is, ami nem tetszik. Mert sajnálatos módon nem mindig az a fiú fejti ki ezeket a tetszéseket, akibe éppen bele vagy zúgva, hanem valaki nagyon kellemetlen alak, nagyon kellemetlen stílusban. Általában amikor ő tapasztalt egy ilyet, akkor tudtunk normálisan leülni beszélgetni arról, hogy ha ő provokatívan vagy szexin öltözik, mert elment egy randira, és ott be akarja húzni a fiút, az egy dolog, de ha jár-kel szabadon, akkor sajnos bevonzza ezeket az embereket, akiknek nem lenne joga így beszélniük vele, de mivel kirívóan öltözik, azt üzeni, hogy ezt ő várja

– fejtette ki Dederick a műsorban.

Anyja szerint Mardoll stílusa sokat konszolidálódott, most már nem hord olyan kirívó ruhákat a hétköznapokban.

A mindennapi életben hihetetlen konzervatívan öltözik, tehát sportnadrágban, edzőcuccban, pólóban van, leginkább smink nélkül. Nagyon sportos, de kialakított egy színpadi perszónát, ami abszolút egy nagy adag polgárpukkasztás, és akkor provokatívan és szexin öltözik. Ha olyan koncertre megy, ahol tudja, hogy más a közönség, akkor visszafogja. Neki a személyisége része és filozófiája is, hogy mi, nők miért ne öltözhetnénk bárhogy. És hogy ha ezért mi kapunk bármilyen inzultust, az igazából bűncselekménynek is számítható, vagy legalábbis valamelyest kérdőjeles viselkedés.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik