Élet-Stílus

Kulcsár Edina Magyarország Szépéről: Amikor az én fejemre került a korona, akkor is voltak elégedetlenek

Berecz Valter / 24.hu
Berecz Valter / 24.hu
Védelmébe vette a legújabb szépségkirálynőt.

Vasárnap tartották a Miss Word Hungary szépségverseny döntőjét, ahol végül Hacsi Boglárkát választották Magyarország legszebb nőjének. A döntéssel nem mindenki értett egyet, többek között Sebestyén Balázsék is arról beszélgettek hétfő reggeli műsorukban, hogy a hasonló szépségversenyeken „nem is mindig igazán szép csajok indulnak”.

Kulcsár Edina korábbi győztes és jelenlegi zsűritag hétfő este Instagramján vette védelmébe az idei szépségkirálynőt.

Számomra már az első alversenyen feltűnt Bogi. Nagyon jó a kisugárzása, kedves a mosolya és kecses a mozgása, a táborban pedig megmutatkozott az is, hogy mentálisan is fel van készülve arra, hogy ő képviselje hazánkat majd a világ legrangosabb szépségversenyén, a Miss Worldön! Emlékszem, hogy 2014-ben amikor az én fejemre került a korona, akkor is voltak elégedetlenek, és támogatás helyett próbáltak lehúzni, mert szerintük nem voltam szép. És lehet, hogy nekik valóban nem tetszettem, viszont akkor legyen ez az ékes bizonyítéka annak, hogy nem a külső szépség az, amit a leginkább figyelembe vesznek a Miss Worldön, hiszen valahogy én is a 2. lettem, amire korábban még nem volt példa

– írta posztjában, majd hozzátette: ő is meglepődött akkor az eredményen, de szerinte „ez a személyiségem miatt történhetett”.

Mi, a zsűri, akik között olyanok is vannak, akik megjártuk a világversenyt, tudjuk, hogy mit kell figyelembe venni. Ez a verseny nem mindig csak az aktuális szépségkirálynő versenye, hanem valahol mindenkié, hiszen minket képvisel majd, Magyarországot! Így arra kérnék mindenkit, hogy ha kedves, pozitív, támogató szavakkal nem tudjuk őt illetni, akkor csak szimplán ne írjunk semmit. Hadd végezze a dolgát úgy, hogy nem találkozik ezzel a rosszindulattal már így az elején!

Bejegyzését úgy zárta: „Stílusos befejezésként pedig csak annyit írnék, hogy világbéke!”

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kulcsár Edina (@edinakulcsar_official) által megosztott bejegyzés

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik