Élet-Stílus

Hiába kérték, nem adta át a helyét egy terhes nőnek – csúnya szóval illeték miatta

A férfi története komoly vitát váltott ki.

Egy férfi megosztotta történetét arról, hogy bár egy iskolai rendezvény során arra kérték, adja át a helyét egy terhes nőnek, ő ezt mégsem tette meg – írja a Mirror.

A Redditre posztoló férfi unokaöccsei érettségije miatt látogatott el iskolájukba, de még azelőtt érkezett, mielőtt beengedték volna őket az épületbe. A rendezvény alatt elöl szeretett volna ülni, így letáborozott a bejárathoz közel egy magával vitt kempingszéken, és vitt magával egy fejhallgatót, hogy várakozás közben elüsse az időt.

A férfi azt írta, hogy körülbelül negyven perccel azelőtt, hogy beengedték volna őket, egy terhes nő beállt mellé a sorba, és bár udvariasan, de arra kérte, adja át neki a helyét. A posztot író elutasította a kérést, mivel rossz térdei miatt úgy érezte, neki nagyobb szüksége van a székre. A nő ennek ellenére néhány percen belül még egyszer feltette a kérdést, majd párját is megkérte, hogy szóljon a férfinek.

Ő is megkérdezte (udvariasan), és én ismét azt válaszoltam, hogy bocsánat, de nekem nagyobb szükségem van rá. Azt javasoltam, hogy várjanak a kocsijukban vagy üljenek le a földre. Ekkor a férj egyenesen seggfejnek nevezett, de aztán békén hagyott

– olvasható a bejegyzéseben.

A kempingszék tulajdonosát valószínűleg nem hagyta nyugodni az eset, hiszen posztjában is azt a kérdést feszegette, hogy vajon jogos volt-e a rá alkalmazott „seggfej” megnevezés, vagy érthető a visszautasítás. A kommentelők többsége szerint a kérdés megválaszolásánál nem a főszereplők egészségügyi állapota a hangsúlyos, hanem az, hogy kinek a tulajdona volt az összecsukható kempingszék.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik