Élet-Stílus

Nem látok óriási melleket – Orosz Barbaráék kielemezték Stana Alexandra mellműtétjét a Mokkában

tv2
tv2
Pachmann szerint eddig is „bomba volt” a táncosnő.

Pár napja írtunk arról, hogy Stana Alexandra mellműtéten esett át. Ennek apropóján behívták a Mokka stúdiójába hétfő reggel, hogy ugyanazt elmondhassa, amit leírt erről az Instagram-oldalán. Csak közben a nézők szerencséjére a két műsorvezető, Orosz Barbara és Pachmann Péter kérdéseket is feltettek a táncosnak.

Árad belőled a nőiesség. Magabiztosabb lettél? Miért volt erre szükséged? Mindenki bombának tart

– fejtegette Pachmann a mellműtét körülményeit. Stana elmondta, nincs nő, aki elégedett volna magával, neki szorongást okozott a kis mellmérete, de nyilván nem beszélt erről nyilvánosan, ha nem volt muszáj.

Most volt a beavatkozás, még nem tudod, milyen lesz ezzel együtt élni. Nem látok óriási melleket

– vágott elemzésbe Orosz Barbara. Pachmann később kitért egy másik aspektusra is: hogy fogja-e zavarni Stana Alexandrát az új mellmérete a táncban.

Nem gondolom. Egy teljesen hordható méretet kaptam, ami nem akadályozhat.

Orosz még udvariasan megpendítette, reméli, hogy Stanával nem szalad el a ló szépészeti beavatkozások terén, mert akkor minden héten majd arról akar beszélni a Mokka stúdiójában. Továbbá kitért arra is a műsorvezető, neki számos ismerőse van, akitől azt hallja, azért nagyobbították meg a melleiket, mert a férjeik kicsinek tartották az adott méretet.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik