Élet-Stílus

Nemi életéről mesélt a fejüknél összenőtt sziámi ikerpár egyik tagja

Egyikük úgy tesz, mintha ott sem lenne.

A jelenleg világon élő legidősebb sziámi ikerpár egyik tagja arról mesélt, hogyan él át intim pillanatokat, annak ellenére, hogy bátyja is ott van.

Lori és George Schappell 1961. szeptember 18-án születtek, és homloklebenyük 30 százalékán osztoznak, valamint olyan kritikus agyszöveteken, melyek nem tették volna lehetővé szétválasztásukat – írja a LadBible.

A 61 éves ikrek bár azonos neműként jöttek világra, de George eredeti neve Dori volt, mígnem 2007-ben transz férfiként azonosította magát és nevet változtatott – ezzel ők váltak a világ első transznemű sziámi ikerpárjává is. Az ikerpár női tagja, Lori már korábban is megosztotta, hogy 23 évesen vesztette el szüzességét második barátjával, és szeretne férjet találni. George támogatja húga randizós életét, és megtalálta a módját, hogy Lori számára magánéletet biztosítson, amikor személyes időt akar tölteni partnereivel.

Amikor randevúra megyek, George könyvet hoz magával, hogy olvasson, és mivel nem nézünk szembe egymással, figyelmen kívül tudja hagyni, ha csókolózom.

– mesélte Lori.

Hozzátette, attól, mert sziámi iker, még semmi sem akadályozza meg abban, hogy szerelmi életet éljen és nőnek érezze magát. George pedig örül, hogyha testvére boldog, és mikor intim pillanatokra kerül sor, ő úgy tesz, mintha ott sem lenne.

Lorit el is jegyezték, de néhány hónappal az esküvő előtt vőlegénye motorbalesetben elhunyt, amitől teljesen összetört. Vőlegénye családjával még mindig tartja a kapcsolatot, de már elkezdett újra randevúzni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik