Élet-Stílus

Molnár Nini: Azt hiszem, jogos elvárás, hogy egy keményen dolgozó, elhivatott ember legyen mellettem

Sárosi Zoltán / RTL
Sárosi Zoltán / RTL
Úgy érzi, egyre nehezebb a dolga párkeresés terén.

Molnár Nini a Blikknek mesélt arról, hogy ha megtalálná a lelki társát, akár most is szívesen megállapodna és családot alapítana. Bár hisz a véletlen találkozásokban és a barátain keresztül is ismerkedik, úgy érzi, a mai világban egyre bonyolultabb a párkeresés.

Néha azt érzem, hogy rossz helyre ülök be ebédelni vagy vacsorázni, pedig én hiszek egy véletlen találkozásban. Ismerkedem így, vagy akár barátokon keresztül. Igaz, csak egy zárt közösség társkeresőjén regisztráltam. Keresem a megfelelő embert, itthon és külföldön, ám úgy érzem, hogy egyre nehezebb a dolgom. Annyira felgyorsult a világ, annyi a lehetőség, hogy sokan nem szánják rá az időt arra, hogy tényleg megismerjenek valakit

– magyarázta a divattervező, aki szerint sokan úgy vannak vele, ha épp nem ér rá valaki, már lépnek is tovább egy következő hódításra.

Azt hiszem, az is jogos elvárás, hogy egy keményen dolgozó, elhivatott ember legyen mellettem, mert azt hiszem, aki mindent megtesz az álmaiért, a céljaiért, annak a siker is megérkezik az életébe. Én egy olyan embert keresek, akivel együtt tudjuk építeni a közös jövőnket

– tette hozzá.

Molnár Nini egyébként tavaly Múcska Gergőhöz került közel a Celeb vagyok, ments ki innen! forgatásán. Utóbbi év elején úgy nyilatkozott kettejük kapcsolatáról, hogy jóban vannak, de nem akarnak siettetni semmit.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik