Élet-Stílus

Baki történt a Miss World Hungary döntőjén

Vasvári Tamás / MTI
Vasvári Tamás / MTI
Felcserélődtek a tiarák.

Vasárnap tartották a Miss Word Hungary szépségverseny döntőjét, 16 finalista között dőlt el, ki lesz Magyarország legszebb nője.

A Magyarország Szépe címet Hacsi Boglárka nyerte el, ő képviseli majd hazánkat a nemzetközi Miss Worldön. Az első udvarhölgy Szabó Orsolya, a második pedig Novák Zafír Bella lett, ez viszont a tiarákat elnézve nem volt teljesen egyértelmű.

Vasvári Tamás / MTI Az eredményhirdetéskor készült fotó: Hacsi Boglárka, a győztes (középen), Szabó Orsolya, az első udvarhölgy (balra), és Novák Zafír Bella, a második udvarhölgy (jobbra).

Az Index szúrta ki, hogy az eredményhirdetéskor baki történt, ugyanis a tiarákat a korábbi szépségversenyekhez képest felcserélték az udvarhölgyeken. A későbbi fotókat elnézve a hibát korrigálták, és Szabó fejére került a nagyobbik, Novák fejére pedig a kisebbik diadém.

Vasvári Tamás / MTI Egy később készült fotó: Hacsi Boglárka, a győztes (középen), Szabó Orsolya, az első udvarhölgy (jobbra), és Novák Zafír Bella, a második udvarhölgy (balra).

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik