Élet-Stílus

Sokan javasolták a plus size modellnek a mellkisebbítő műtétet, de nem hajlandó rá

Úgy gondolta, nem éri meg kifizetni több ezer dollárt egy mellkasára kerülő hegért cserébe.

Egy ausztrál plus size modell sokáig rosszul érezte magát az átlagosnál nagyobb mellei miatt, és mások javaslatára a mellkisebbítő műtéten is elgondolkozott, de mára elfogadta külsejét, és elvetette az ötletet.

Honey Positano arról mesélt, gyakran kapott olyan megjegyzéseket, hogy szándékosan mutogatja melleit, miközben csak túl nagy a mellkasa, így esélye sincs elrejteni őket.

Viselhetek nagyméretű kapucnis pulóvert, fürdőruhát, szűk ruhát vagy egy egyszerű pólót – nyilvánvaló, hogy teltebb keblekkel rendelkezem. Az emberek mindig is azt éreztették velem, hogy a melleimet mutogatom, függetlenül attól, mit viselek

mondta a 35 éves modell a Daily Starnak.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Honey 💛🧿 (@honeypositano)

Középiskolában a tanárai kinevették, és azt mondták, nem öltözködik megfelelően, miközben az iskolai egyenruhát viselte. Ennek hatására egy ideig próbálta magát a lehető legjobban elfedni, majd ez átcsapott egy általa „obszcénnek” nevezett magamutogatásba. Korábban mellkicsinyítő műtétet is fontolgatott, mert sokat zaklatták megereszkedettnek tartott mellei miatt, de felvetődött benne a kérdés, hogy megéri-e a műtéttel járó fájdalom és egy örökre vele maradó heg a mellkasán. Honey azóta megtanult együtt élni a körülbelül öt kilogrammot nyomó melleivel – úgy döntött, hogy nem hord többé melltartót, és mára magabiztosabb, mint valaha.

A kétgyermekes anya azt is kifejtette, hogy mellkasa egy genetikai adottság, és családjában sok nőnek van hasonló méretű melle. Honey nem szeretne a társadalmi elvárásoknak engedelmeskedni, és azt tanácsolja másoknak is, hogy viseljék bátran azt, amiben jól érzik magukat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik