Élet-Stílus

Hacsi Boglárka: Édesapámmal nem tartjuk a kapcsolatot, egyáltalán nem ismerem őt

Vasvári Tamás / MTI
Vasvári Tamás / MTI
A magánéletéről mesélt a Miss World Hungary győztese.

Vasárnap avattak győztest a Miss Word Hungary szépségversenyen, 16 finalista között dőlt el, ki lesz Magyarország legszebb nője. A címet végül a 23 éves Hacsi Boglárka nyerte el, így ő képviseli majd hazánkat a nemzetközi Miss Worldön.

Hacsival a győzelme után a Bors készített interjút. Mint mondta, még mindig nem tért magához az elmúlt időszak eseményei után, a következő néhány hétben viszont lesz alkalma pihenni, mielőtt nyár végén elkezdődik a felkészülés a világversenyre.

A szépségkirálynő a magánéletéről is mesélt a lapnak, elárulta, hogy az édesanyja és a párja a legnagyobb támaszai.

Nagyon szerencsés vagyok, mert édesanyámmal nagyon jó kapcsolatot ápolunk és óriási szeretetben nőttem fel. Felnézek rá, de egyúttal a legjobb barátnők is vagyunk. Mindig mindenben kikérem a véleményét, a karriert és a párkapcsolatot is beleértve.

Amikor a szerelmi életét illetően arról kérdezték, szerinte van-e igazságalapja annak, hogy a lányok olyan párt választanak maguk mellé, mint az édesapjuk, elárulta, hogy nincs ilyen viszonyítási alapja, az apja ugyanis nem része az életének.

Édesapámmal nem tartjuk a kapcsolatot, egyáltalán nem ismerem az apukámat. Emiatt nincsen viszonyítási alapom, de úgy gondolom, nekem ez egy előnyös szituáció, mert mindenki, akivel eddig egy párt alkottam, nagyon különböző személyiség volt. Nagyon örülök ennek, mert sokféle embertípust megismerhettem. A tapasztalataimnak köszönhetően a mostani páromat tudatosan választottam, mivel tisztában voltam azzal, hogy mit keresek egy férfiban. A kedvesemmel fél éven keresztül nagyon jó barátok voltunk, az elejétől kezdve azt éreztük, hogy ez egy tudatos, komoly döntés, ami egy életre szól

– magyarázta a lapnak, hozzátéve: a párjával már az esküvőn is gondolkodnak, a szervezésbe viszont csak a világverseny után terveznek belevágni.

Kapcsolódó
Miss World Hungary: Hacsi Boglárka lett az ország legszebb nője
Mehet a nemzetközi szépségversenyre, a Miss Worldre is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik