Élet-Stílus

Azzal hívta fel egy Las Vegas-i család a rendőrséget, hogy UFO zuhant le a kertjükben

abc6
abc6
Egy fura ügy részleteit hozta nyilvánosságra a napokban a Las Vegas-i rendőrség. Egy család május 1-én éjjel azért tárcsázta a segélyhívót, mert egy UFO zuhant a hátsó kertjükbe.

A telefonáló folyamatosan azt bizonygatta, hogy nem szórakozik és nem áll tudatmódosító szerek hatására. Tudta, hogy amit mond, az hihetetlen: egy fura, fényes, valószínűleg földön kívüli jármű zuhant le a hátsó kertjükben, melyben 2,5-3 méteres, nagy szemű lények ültek. A rendőrök azonban komolyan vették a bejelentést – írja az abc6.

A bejelentő azt mondta, az apjával és a testvérével éppen autót szereltek az udvaron, amikor a szemük sarkából hirtelen fura, zuhanó fényjeleséget láttak. Aztán hallották a becsapódást, és valamilyen fura energialöketet éreztek. Néhány pillanattal később lépéseket hallottak, majd megpillantották a magas, nagy szemű lényeket, akik biztosan nem emberek voltak.

A rendőrség nem azért vette komolyan a bejelentést, mert a telefonáló mindenre megesküdött, hogy igazat mond, hanem azért, mert a kérdéses időpontban egy közelben intézkedő járőr is látott az éjszakai égen egy zuhanó zöld fénygömböt.

A rendőrök kimentek a családhoz, de semmit sem találtak. Nem volt nyoma becsapódásnak, lezuhant járműnek, vagy nagyszemű idegenek. Az esetet végül megoldatlan ügyként zárták le.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik