Élet-Stílus

Második esélyt kapott a Tippelj és vidd el! nyugdíjas játékosa, örömében összecsókolgatta Istenes Bencét

Egyre bővül a műsorban szerzett rajongóinak köre.

A Tippelj és vidd el! pénteki adásában Piroska is játszott: a díjfutam nevű feladatban négy termék árát kellett eltalálnia, egy állványra sorakoztatták fel a lehetőségeket, ezeket cserélgethette a rendelkezésére álló 45 másodperc alatt, a tipp véglegesítéséhez viszont vissza kellett szaladnia Istenes Bence mellé, hogy lenyomjon egy gombot.

Az első alkalommal egy helyes párosítást készített, és mivel még volt pár másodperce, eszközölhetett új cseréket. Amikor viszont az idő letelt, és lenyomta a gombot, már nullát mutatott a gép.

Mi legyen most, Piroska?

– kérdezte tőle Istenes Bence, mire a nyugdíjas versenyző azt felelte, szeretne újra megpróbálkozni a feladattal.

Szeretnél még egy esélyt? Jó, kapsz még egyet!

Piroska ezt követően a közönség hangos bíztatására ismét nekivágott a feladatnak, ezúttal már minden árat eltalált: megnyerve ezzel a tévét, a levegőtisztítót, a sütőt és a bőrönd garnitúrát is.

A versenyző örömében megölelte a Cristiano Ronaldo hírhedt kiáltását utánzó műsorvezetőt, majd táncra perdültek, végül pedig meg is puszilgatta őt.

Istenesnek egyébként az elmúlt napokban igencsak nagy sikere volt a hölgyjátékosoknál: egy korábbi adásban teljesen elvarázsolta egyiküket, aki azt mondta, a műsorvezető olyan jóképű, mint amilyen a férje volt 35 évvel ezelőtt, egy másikuk pedig zavarában kis híján szájon csókolta őt, miután szembesült azzal, hogy nyert a játékban.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik