Élet-Stílus

Csuti: Csak azért, mert kétszer-háromszor elváltál, miért ne pecsételhetnéd meg a nagybetűs szerelmet házassággal?

SuperTV2
SuperTV2
Azt mondja, ő sem magában a házasság intézményében csalódott.

Szabó András Csuti és Kulcsár Edina 2021 elején jelentették be, hogy a szakítás mellett döntöttek, miután egy évig sikertelenül küzdöttek a kapcsolatuk megmentéséért. Négy évig voltak házasok, a szépségkirálynő azóta újra férjhez ment G.w.M-hez, egy közös kislányuk is született.

Időközben Csutira is rátalált a szerelem, Sudár Biankával a múlt héten ünnepelték féléves évfordulójukat. Az üzletember a minap a Tények Plusznak nyilatkozott arról, szeretne-e egyszer újraházasodni. Mint mondta, nem magában a házasság intézményében csalódott a válásakor, és úgy véli, az ember akkor is tervezhet esküvőt a szerelmével, ha korábban kétszer vagy akár háromszor is elvált már.

Csak azért, mert egyszer, kétszer vagy háromszor elváltál, ugyanúgy rád találhat a nagybetűs szerelem. Ha meg rád talál és az életetek ott tart, hogy ezt szeretnétek megpecsételni mondjuk egy házassággal, akkor miért ne tennétek? Mindenki ült már rossz taxiban, ennek ellenére beül újra egy taxiba. Nyilván nem annyira fajsúlyos kérdés, mint mondjuk egy házasság

– magyarázta.

A válásakor Csuti szakember segítségét kérte a feldolgozásban. Mint mondta, az idő tényleg minden sebet begyógyít, kivéve azt, hogy most már nem tölthet annyi időt a gyerekeivel, mint akkor, amikor még az édesanyjukkal élt együtt.

Ami az új kapcsolatát illeti, úgy fogalmaz: nagyon jól haladnak, és élvezik megélni azokat a szakaszokat is, amikor le kell ülniük megbeszélni a dolgaikat, pedig korábban teherként élte az ehhez hasonló eszmecseréket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik