Élet-Stílus

Curtis Dopemanről: Nem azért nem készítek vele dalt, mert be vagyok állva, hanem mert nem akarok

RTL és SuperTV2
RTL és SuperTV2
A rapper élő videóban reagált a tegnap megjelent hírekre, amelyek az eltűnéséről szóltak.

Szerda este több bulvárlap is megírta, hogy „Curtis nyomtalanul eltűnt“, így Dopeman nélküle adta ki a dalt, amiről korábban úgy gondolta, közösen dolgozzák majd fel.

Én egy ideig kérdezgettem tőle, hogy akkor csináljuk? Ő meg mindig azt mondta, hogy majd, majd, majd… Sosem beszéltük át, én pedig egy idő után nem tolakodtam már. Volt neki a Bangó Margittal valami, aztán jött az a Charlie-dal, és szerintem nagyon hátrarakta a közös dalunkat az időbeosztásban. Ezt velem nem közölte, csak sejtem. Utána egy ideig keresgéltem, hívtam, írtam neki de nem nagyon válaszolt, és akkor azt mondtam, nem várok tovább

magyarázta a Blikknek Dopeman.

Curtis később a Facebook-oldalán jelentkezett be élőben, ahol reagált a róla megjelent cikkekre, melyek az eltűnését emlegették.

Lehoztak egy hamis kamucikket, hogy én eltűntem, és megint cserbenhagytam, most éppen a Dopemant, mert nem készítettem vele dalt. Egyből jöttek a jóindulatú kommentek, meg a találgatások, hogy én biztos megint visszaszoktam, be vagyok állva, satöbbi. Nem vagyok. Ezért jelentkeztem be.

A rapper hangsúlyozta: mióta Majkával külön utakra léptek, folyamatosan építi a karrierjét a zenekarával és különböző műsorokban való szereplésekkel is.

Az, hogy én nem készítek dalt a Dopemannel vagy bárki mással, az nem azért van, mert én be vagyok állva, hanem mert nem akarok. És ennyi. Ez egy döntés, hogy én nem akarok valakivel dolgozni. Az, hogy nem ér el, az lehet azért, mert sokkal több munkám van, dolgom van, mint mondjuk neki. Lehet, jobban ráér.

Mint mondta, nem akarja, hogy a rajongói magyarázkodásnak érezzék a bejelentkezését, de fontosnak tartotta tisztába tenni a dolgokat, ugyanis úgy véli, megint be akarják mocskolni a nevét.

Megint a hónapok alatt felépített, kurva sok munkával, időt és pénzt nem sajnálva elért sikereimet próbálják meg ilyen szennylapok tönkre tenni. Ezt nem fogom hagyni

– jelentette ki, hozzátéve: minden rendben van vele, jól mennek a fellépései és hamarosan a The Voice is elindul, ahol coachként tevékenykedik majd.

Kapcsolódó
„Ha ByeAlex vagy Majka adná elő, biztos nagy sláger lenne, csak rajtam romolhat el” – vélekedik új daláról Dopeman
„Így, hogy én csinálom, lehet, hogy megint csak ilyen izé lesz belőle...“

Ajánlott videó

Olvasói sztorik