Élet-Stílus

Szabó Zsófi: Sokáig azt gondoltam, az életem kudarca, hogy nem sikerült egyben tartani a családunkat

RTL
RTL
Erős szövetséget alkotnak a volt férjével.

Az utóbbi években ritkán beszél a magánügyeiről Szabó Zsófi, tudatosan kerüli a nyilvánosságot. A Glamour magazinnal azonban most kivételt tett, a július-augusztusi lapszámban megjelent egy interjú a műsorvezetővel. Ebben az utóbbi időben őt ért támadásokról is szót ejt.

Nem könnyű úgy élni a mindennapokat, hogy teljesen mindegy, mit mondasz, mit csinálsz, másnap a bulvármédia fő témája vagy. Az sem jó, ha túl kedves vagy a műsorvezető társaddal vagy éppen viccelődsz vele élő adásban, mert az emberek félreértik, és te kerülsz rossz helyzetbe. Az elmúlt két és fél évben közel háromezer kilométert futottam, a futás nekem egyet jelent az önfejlesztéssel, úgy érzem, minden megtett távval még erősebb és tudatosabb lettem. Nagyon sok erő, de ugyanakkor nagyon sok fájdalom is benne van ezekben a kilométerekben, rengeteg agyalás, tipródás van mögötte

– fogalmazott Szabó Zsófi.

Elárulta, a nehéz pillanatokban a hite segít neki kizárni a rosszindulatú megnyilvánulásokat, ugyanakkor bevallotta azt is, hogy ismert emberként el kell fogadnia, hogy nem szeretheti mindenki.

Mindig azoknak a táborát erősítettem, akik nem sírnak azért, mert beszélnek róluk, vagy bántják őket. Megértettem, hogy valamit valamiért, az ismertség ezzel jár. Sokáig védtem magam azzal, hogy csendben maradtam, viszont mostanában felmerült bennem a kérdés: értem ki fog kiállni, amikor a negatív emberek hangja elnyomja azokét, akik szeretnek?

Bár magánélete nem publikus, annyit elárult, hogy egyszer nagyon szeretne kistestvért a fiának, de jelenleg nem szeretne párkapcsolatot.

A válásom óta kettesben élek a kisfiammal, de erős szövetséget alkotunk a volt férjemmel. Valamiért úgy akarta a sors, hogy találkozzunk, legyen egy szerelemgyerekünk, és aztán mindenki külön, de a legnagyobb tisztelettel és szeretettel tekintve a másikra folytassa tovább az életét. Sokáig azt gondoltam, az életem kudarca, hogy nem sikerült egyben tartani a családunkat, de ma már tudom, hogy a családunk nagyon is egyben maradt, annyi különbséggel, hogy külön élünk a kisfiam apukájával. Az egymás iránti szeretet és tisztelet erősebb, mint valaha.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik