Élet-Stílus

Trágár hangüzenetet hagyott Pete Davidson a PETA egyik elnökének, aki sérelmezte, hogy örökbefogadás helyett vásárolt egy kutyát

Jeff Kravitz / FilmMagic / Getty Images
Jeff Kravitz / FilmMagic / Getty Images
A szóhasználatára nem büszke, de nem bánja, hogy kiállt magáért és a családjáért.

Pete Davidson hétfőn indulatos hangüzenetet hagyott a PETA kegyetlenséggel kapcsolatos vizsgálatokért felelős alelnökének, Daphna Nachminovitchnak. A humorista sérelmezte, hogy Nachminovitch nemrég nyilatkozatot küldött a TMZ-nek, melyben csalódottságát fejezte ki amiatt, hogy állatkereskedésben vásárolt kiskutyát vitt haza ahelyett, hogy menhelyről fogadott volna örökbe egy hontalan állatot.

A hangüzenetben Davidson bemutatkozott, majd reagált a nyilatkozatra, amelyet felkészületlennek és elhamarkodottnak nevezett. Mint mondta, allergiás a kutyákra – ahogyan azt már a képviselője is közölte korábban TMZ-vel –, ezért kellett cavapoo-kölyköt vennie, ami egy „majdnem hipoallergén fajta”, ugyanis nem vedlik.

Mellesleg az anyám kibaszott kutyája, aki kétéves volt, egy héttel ezelőtt elpusztult, és mind nagyon szomorúak vagyunk. Szóval egy különleges kutyát kellett szereznem. Miért nem tájékozódik, mielőtt kibaszott új sztorikat kreál emberekről? Mert unalmas és fáradt. Bassza meg, és kapja be!

– mondta a komikus, majd bontotta a vonalat.

A TMZ a hangüzenettel kapcsolatban felkereste az állatvédő szervezetet, akik úgy fogalmaztak: ha Davidson maga is végzett volna kutatásokat, akkor tudná, hogy nem létezik hipoallergén kutyafajta, és a menhelyeken lévő ebek egynegyede fajtiszta. Hozzátették: a Petfinder nevű oldalon mindenféle kutyafajtából lehet találni olyat, aki örökbefogadásra vár, beleértve a cavapoo-t is, amilyet Davidson vásárolt.

A humorista a TMZ érdeklődésére elismerte: nem tudta, hogy menhelyről is örökbe tudott volna fogadni „egy bizonyos hipoallergén kutyát”. Állítja, neki azt mondták, erre nincs lehetőség, és ha lenne, akkor is nagyon kicsi lenne rá az esély.

Ami a dühös üzenetet illeti, hangsúlyozta: a kutyát valójában az édesanyjának vette, mivel a nőt nagyon megviselte az előző kedvencének halála.

Több mint húsz éve nem láttam anyámat és a nővéremet így sírni. Próbáltam felvidítani a csaldomat. Már az is feldühített, hogy az üzlet az engedélyem és a tudtom nélkül készített rólam felvételt. Aztán ez a szervezet nyilvánosan példát statuált velünk, tovább rontva a gyászunkat. Fel vagyok háborodva. Rosszul választottam meg a szavakat. Nem kellett volna azt mondanom, amit mondtam, de nem sajnálom, hogy kiálltam magamért és a családomért

– mondta a portálnak tett nyilatkozatában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik