Élet-Stílus

Íme egy egyszerű módszer, amivel megnövelhetik a péniszüket a férfiak a dietetikus szerint

Tanja Ivanova / Getty Images (illusztráció)
Tanja Ivanova / Getty Images (illusztráció)
A személyi edzőként is tevékenykedő amerikai férfi azt mondja, már sokszor találkozott az „eltemetett pénisz szindrómával”, és tudja is rá a megoldást.

Chris Cavallini, a dietetikusként is tevékenykedő személyi edző, és önjelölt multimilliomos meg van győződve arról, hogy a férfiak néhány igen egyszerű tanácsot követve könnyedén megnövelhetik férfiasságuk méretét.

Bár a személyi edzőkhöz forduló emberek általában a centik elvesztését szeretnék elérni, a Daily Mail által bemutatott fitneszguru ennek épp az ellenkezőjét ígéri. Ráadásul olyan helyen, ahol sok férfi extra centiket szeretne látni.

A floridai Tampa Bayből származó, most 40 éves Cavallini még a haditengerészetnél lett a testmozgás megszállottja, majd onnan leszerelve megalapította a saját ételkiszállító cégét, a Nutrition Solutions – amivel a hozzá hasonlóan edzésmániások megfelelő tápanyagbeviteléről gondoskodik készételekkel.

Az Instagramon 137 ezer követővel rendelkező izomember saját bevallása szerint a hosszú edzői pályája során már rengetegszer segített olyan korábban túlsúlyos ügyfeleknek, akik „eltemetett pénisz szindrómában” szenvedtek.

Cavallini szerint ez az állapot azt jelenti, hogy a túl magas testzsírszázalékkal rendelkező férfiak esetében a pénisz közelében is lerakódik egy csomó zsír, ami a nemiszerv egy részét maga alá temeti, és ami miatt kisebbnek is látszik a szerv, mint amekkora valójában.

Cavallini szerint ahhoz, hogy egy férfi nyugalmi állapotban lévő péniszéből 2,5 centiméterrel több látszódjon, mint korábban, az kell, hogy leadjon 13 kilogrammot a súlyfeleslegéből.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Chris Cavallini (@chriscavallini) által megosztott bejegyzés

A személyi edző reméli, hogy az így nyert plusz centik növelik a férfiak önbizalmát, és arra ösztönzik őket, hogy ragaszkodjanak az egészséges életmódhoz.

„A férfiak szemszögéből nézve, az önbizalmunk nagyon is a fizikumunkhoz és a testünkhöz kötődik, és ez az a terület, amire mindannyian nagyon büszkék vagyunk. A legjobb az egészben az, hogy ha jobb formába kerülsz, akkor még több centit tudsz hozzáadni a péniszedhez – mondta Cavallini a brit bulvárlap által megosztott videójában.

Az „eltemetett pénisz szindróma” szerinte akár már a születéskor jelentkezhet, de leggyakrabban a kórosan elhízott felnőtt férfiakat érinti. Azonban aki megérti a helyzetet, és kész a változásra, annak a rendszeres edzés és a megfelelő táplálkozás igen sokat segíthet. „Remélhetőleg ez arra készteti őket, hogy egy kicsit jobban odafigyeljenek arra, hogy milyen ételeket juttatnak a szervezetükbe, és hogy milyen testmozgást végeznek.”

Cavallini még 2012-ben alapította meg saját vállalkozását, mivel nehezen tudott időt találni a fehérjében gazdag étrend követésére.

„Szerettem volna egy olyan lehetőséget teremteni a hozzám hasonló emberek számára, hogy tiszta üzemanyagot tudjanak beszerezni anélkül, hogy aggódniuk kellene a főzésen, a bevásárláson és a makrók mérlegelésén. Egy olyan katalizátort akartam, amely segít racionalizálni a fitté és egészségessé válás folyamatát anélkül a kísérő stressz nélkül, ami általában a fitneszút elején szokott jelentkezni” – mondta.

Az árvaházban felnövő, fiatalon összesen 20 alkalommal letartóztatott férfinek rögös volt a sikerhez vezető útja, de reméli, hogy a múltbeli nehézségei inspirációként szolgálnak mások számára. Azt azonban nem képes megérteni, amikor arra panaszkodnak az emberek, hogy nincs idejük edzeni.

„Úgy gondolom, hogy ha az emberek sikerrel akarják elérni a fitneszcéljaikat, akkor az első számú dolog, amit meg kell változtatniuk a diéta és az edzőterembe járás előtt, az a gondolkodásmódjuk. Hagyd abba az alacsony szintű gondolkodást, az áldozatként való pózolást, és kezdj el a magasabb rendű éneddel összhangban cselekedni. Csak akkor vagy képes hatékonyan és tartósan megváltoztatni az életedet, ha képes vagy megváltoztatni a gondolkodásodat” – zárta jó tanácsait a motivációs trénernek is beillő izomember.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik