Élet-Stílus

„Meg kell valakinek halnia ahhoz, hogy ezt komolyan vegyék?” – Cinthya Dictator szerint Terézváros életveszélyes

RTL
RTL
Azt mondja, naponta lát omladozó házfalakat, a kerületben mégis inkább azzal foglalkoznak, hogy minél több legyen a biciklitároló vagy a rollerállomás.

Cinthya Dictator a Borsban fakadt ki a Budapest VI. kerületi rossz állapotban lévő, omladozó bérházak miatt. Nyilatkozatát a Blikk szemlézte.

Életveszélyes ez a kerület! Szinte naponta találkozom omló házfalakkal, szörnyű állapotban lévő házakkal, miközben itt a kerületben inkább azzal foglalkoznak, hogy minél több legyen a biciklitároló vagy a rollerállomás. Semmi bajom a bringásokkal, nem arról van szó, de a fontossági sorrenddel egyáltalán nem értek egyet. Meg kell valakinek halnia ahhoz, hogy ezt komolyan vegyék?

– háborodott fel Cinthya Dictator, aki hozzátette: bár egy szalaggal el van kerítve a veszélyes terület, szerinte az semmit sem ér, ráadásul egyik nap a vőlegénye, Molnár Tomi rakta vissza a helyére a veszélyt jelző szalagot.

Ott szaladgált két kisgyerek a szülőkkel, nézni is rossz volt. Én már inkább az út közepén megyek, az is biztonságosabb, mint a járda. Mindenkinek azt javaslom, nézze meg, mi van felette, ha arra sétál, mert valóban életveszélyes

– fogalmazott, megjegyezve, reméli, hogy Terézváros vezetése is komolyan veszi ezt a kérdést.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik