Élet-Stílus

VV Merci sok negatív kommentet kapott az orra miatt, így megműtteti majd, mert már őt is zavarni kezdte

rtl
rtl
Ez nem hangzik túl egészségesnek.

VV Mercivel a Fókusz stábja készített riportot a plasztikai műtétek témájában. Tudniillik, a ValóVilág 10 harmadik helyezettje megműttette a mellét és feltöltette a száját is. A vőlegénye örült ennek, családja kevésbé.

Engem zavart, hogy kicsi a szám vagy a cicim. Szerettem volna, hogy ne egy bazi nagy dolog legyen, de normális méretű. Így voltam a számmal is. Fel van töltve. Vannak olyanok, akik a külvilágnak csináltatják meg, illetve azért, mert bántást kaptak esetleg, és szóltak miatta, jaj, csúfolták. Én nem ezért csináltattam, engem zavart. A vőlegényem örült neki, mint minden pasi. Azt mondta, előtte is szép, tökéletes voltam. A családom már kevésbé. Elfogadják mindenkin, akin van, csak ne rajtam legyen. De már kezdik elfogadni.

VV Merci azt gondolja, ez most a szépségideál, barátnői is voltak már plasztikai műtéten.

Még egy dolgot megcsináltatok majd: az orrom lesz az, ugyanis erre tettek régebben megjegyzéseket. Bár az ember nem foglalkozik ezekkel, most már úgy vagyok vele, hogy belenézek a tükörbe, én is érzem, látom.

A valóságshow-hős azt mondja, nyilván nem kellene, hogy zavarják ezek a kritikák, de egy idő után már ő is úgy kezdett az érzékszervre tekinteni, amit nem tart konvencionálisan szépnek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik