Élet-Stílus

Kucsera Gábor Tápai Szabináról: Bármi történt, én azt nem fogom kifelé kiteregetni

TV2
TV2
Úgy véli, egy párkapcsolatban mindenkinek vannak sérelmei.

Kucsera Gábor a minap a Csisztu Sport Castben adott interjút Csisztu Zsuzsának, a beszélgetésben pedig szóba került a Tápai Szabinával való viszonya és a gyereknevelés is.

A kapcsolatunk úgy gondolom, töretlen a gyerekeimmel. Ilyen is volt. Tényleg azt gondolom, hogy ritka apa vagyok. Minden nagyképűség nélkül kijelentve. Rám lehet bízni 3-4 gyereket is, akármilyen kicsi, tök mindegy, én megoldom ezeket a dolgokat. Nekem nem okoz ez problémát

– magyarázta a sportoló, aki szívesen programozik a három gyerekével, és úgy véli, továbbra is lehetnek egy család Tápai Szabinával, csak már más módon.

Mint mondta, amit lehet, azt elkövetik annak érdekében, hogy a gyerekeik ne sérüljenek a válás miatt. Ami pedig a szakítás körülményeit illeti, arról sem most, sem a jövőben nem szeretne beszélni.

Én ezt próbálom a négy fal között tartani és tényleg megbeszélni. Azt gondolom, hogy egy párkapcsolatban mindenkinek vannak sérelmei. Mind a két félnek. De én úgy tekintek rá, hogy ő a gyerekeim anyukája, és ennyi, pont. Bármi történt, bármi volt, én azt nem fogom kifele kiteregetni. Szerintem a kapcsolatunk többet ért ennél, mint hogy így záruljon le.

Kucsera a téma kapcsán elárulta: sokan nem tudják róla, hogy valójában nagyon is érzelmes ember, aki nehezen lép túl dolgokon, de hálás a sportnak, korábbi hivatásából adódóan ugyanis mindig van benne küzdeni akarás. Jelenleg több terve is van a jövőre nézve, a tovább lépésben pedig fontos szerepe volt annak, hogy távol tartja magát a drogoktól és az alkoholtól is, heti hét napot edz és jógázik is reggelente.

Tápai Szabina négy hónappal ezelőtt hozta nyilvánosságra a tényt, miszerint a férjével a válás mellett döntöttek. Az egykori kézilabdázó akkor úgy fogalmazott:

Nem fogok szépíteni, volt megcsalás. Sokáig nagyon türelmes és elfogadó voltam, de egyszerűen rá kellett jönnöm, hogy nem működik köztünk ez az egész.

Kapcsolódó
Tápai Szabina a válásáról: Nekem tényleg Gábor volt a nagy ő, de tovább nem csukhatom be a szemem
Nyolc hónapja külön élnek Kucsera Gáborral, de a válókeresetet még nem adták be.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik