Élet-Stílus

Kóbor Léna az Omega musicalről: A papa is jelen van velem a színpadon

Fülöp Dániel
Fülöp Dániel
Édesanyja szerint Kóbor Léna a színpadra született.

A hétvégén tartották a Gyöngyhajú lány balladája című darab első sajtónyilvános előadását, ami után a Bors készített interjút a főszerepet játszó Kóbor Lénával és édesanyjával, Kóbor-Deme Zsókával.

Végtelenül örülök, hogy így megsegít bennünket a Jóisten. Tudom, mindig csak jókat mondok a lányomról, biztosan unalmas már, de valahogy Léna a színpadra született, és a színpad is imádja őt!

– mondta a lapnak a néhai Kóbor János felesége.

Kóbor Léna megosztotta az olvasókkal, hogy az iskolai teendői és a színházi munka miatt sűrűek a napjai, édesanyja viszont mindenben támogatja, hozza-viszi napközben.

Ami az előadást illeti, elárulta, hogy a színpadra lépés előtti percekben nagyon izgul, pánikolva rohangál körbe-körbe, de mindig van mellette valaki, aki megnyugtatja.

A rendező, Pozsgai Zsolt is az utolsó pillanatig nyugtatgat a színpad széléről, ahogyan a stáb összes tagja is segítőkész, nagyon aranyos mindenki, és befogadtak, úgy érzem. Amikor a színpadra lépek, akkor már minden rendben, hiszen a húsz felcsendülő Omega-sláger által a papa is jelen van velem a színpadon… érzem

– tette hozzá.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik