Élet-Stílus

Spórolni velünk igazán könnyű!

Velünk valóban egyszerű a takarékos bevásárlás, hiszen remek ár-érték arányú ALDI saját márkáinkkal, hetente megújuló termékakciókkal és különleges ajánlatokkal is várjuk Önöket.

Termék és termék között van különbség!

Az üzleteink gazdag kínálatának mintegy 80%-át kitevő saját márkás termékeinket csak számunkra készítik, és csak nálunk kaphatóak. Áruk jóval kedvezőbb, mint a márkatermékeké, akár 72%-ot is megspórolhatnak kitűnő ár-érték arányú saját márkáink választásával. ALDI saját márkáink között nemcsak élelmiszerek találhatóak, hanem például tisztítószerek, kozmetikumok, ruházati cikkek vagy háztartási papíráruk is. KOKETT termékcsaládunk széles választékában ott sorakoznak a különböző toalettpapírok, szalvéták, az egyedi, szezonálisan megújuló csomagolásban kapható papír zsebkendők, és az extra nedvszívó képességgel rendelkező, szakadásálló konyhai papírtörlők is. A kiváló minőség és a megfizethető ár garantált!

Most több mint 100 termékakció

Érdemes figyelemmel kísérniük online akciós újságunkat weboldalunkon vagy applikációnkban, hiszen aktuális kedvező ajánlatainkról mindent megtudhatnak belőle! Most csütörtöktől több mint 100 termékakcióval várjuk Önöket.

Aktuális szezonális ajánlataink

Május 18-ától aktuális online akciós újságunkban számos tippet mutatunk, és sok-sok alapanyagot, eszközt kínálunk egy igazán jó grillpartihoz. A készlet erejéig egész héten 43%-kal olcsóbban kínáljuk az édesburgonyát, 32%-kal olcsóbban vásárolhatják meg AZON MELEGÉBEN látványpékségünk egyik kedvencét, a frissen sütött virslis táskát, és az avokádó darabja 40%-kal olcsóbb. A részletekről itt tájékozódhatnak.

Spóroljanak velünk és kitűnő ár-érték arányú termékeinkkel, megéri!
Advertisement

Ajánlott videó

Olvasói sztorik