Élet-Stílus

„Tudják, hol nem lát a kamera” – Kozsót bűnözők bántalmazták a zuhanyzóban amerikai bebörtönzésekor

tv2
tv2
Pszichológus segít neki azóta is a történtek feldolgozásában.

Négy évvel ezelőtt Floridában került börtönbe Kozso. Noha halványan él a történet az emlékeinkben, az énekes Hajdú Péter YouTube-műsorában idézi fel majd mindezt – szemlézte a Blikk.

Amerikában a produceri munkásságom miatt kaptam zöld kártyát, amit aztán visszaadtam, mert úgy döntöttem, magyar szeretnék lenni, nem amerikai állampolgár. Akkor turistavízummal mentem kizárólag pihenni öt hétre Amerikába, ám az ottani repülőtéren bevittek egy belső épületbe. Ők nem látták, hogy nincs már zöldkártyám, és azt hitték, a turistavízummal akarok valahogy csalni.

Kozso szerint szülei nagyon megtörtek az eset miatt, az énekes úgy érzi, édesanyja ebbe halt bele: „Azt sem tudták, hol vagyok, tengerbe estem-e vagy megettek a cápák.” Az énekes lelkét megtörték az események.

Nagyon nehéz túllendülni azon, hogy 38 napig be vagy börtönözve Amerikában a legkeményebb bűnözők között, akik pontosan tudják, hol nem lát a kamera, és a fürdőben ütnek, rúgnak, ahol érnek. Alapvetően jól vagyok, és a pszichológusok és a neurológusom is segít a történtek feldolgozásában. Van, hogy másik gyógyszert írnak fel, de ha kések a bevételével néhány órát, és nem épp színpadon vagyok vagy festek, bármelyik váratlan pillanatban bevillannak a képek, majd rám tör a szorongás. Százhatvan ember volt összezsúfolva egy helyiségben, ahol negyven ágy van: akiknek nem jut ágy, a földön kuporognak, mindez pedig a legkeményebb bűnözők között

– részletezte.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik