Élet-Stílus

Hatalmas verekedés tört ki a mesevilág Disney Worldben

Az egyik család fotót akart készíteni az egyik látványosságnál, a másik nem akart arrébb menni, ököllel estek egymásnak.

A gyerekek és a gyereklelkű felnőttek álma, hogy életükben legalább egyszer ellátogathassanak a Disney egyik vidámparkjába, ahol minden a stúdió filmjeiről, meséiről, sorozatairól szól.

Ehhez képest elég szokatlannak tűnő látvány volt pár nappal ezelőtt, mikor a Disney World egyik látványossága előtt két család között verekedés ütött ki.

Az ütök-kapok hátterében állítólag az állt, hogy az egyik család megkérte a másikat, álljanak kicsit arrébb, hogy le tudjanak fotózkodni a park 100 éves évfordulójára felállított tábla előtt, erre egy ütés volt a válasz.

A két családot végül a vidámpark biztonsági szolgálatának kellett szétválasztania, a verekedésről készült videókon látszik, nem bántak egymással kesztyűs kézzel a felek, egy férfi láthatóan olyat kapott, hogy fel se tud állni. Vélhetően ő az, akikről aztán a hatóságok azt állították, a mentőknek kellett ellátnia.

A Mirror arról is ír, habár elég környezetidegen, nem is olyan ritkák az ilyen esetek a vidámparkokban, a Disney tavaly év végén külön figyelmeztetést is adott ki, amiben felszólítják a vendégeiket a megfelelő magatartásra.

Tavaly júliusban pedig szintén két család, összesen tíz ember esett egymásnak, két embert letartóztattak, és még jó párat kitiltottak a parkból utána.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik