Élet-Stílus

Balogh Levente Keserű Balázsról: Hasonlóan sikeres emberré válhat, mint én

RTL
RTL
Szerinte ehhez csak az kell, hogy megfelelően kihasználja az előtte álló egy évet.

A múlt héten ért véget Az álommeló, Keserű Balázs lett a műsor győztese, azaz vele köt egyéves szerződést Balogh Levente az elnöki asszisztensi pozícióról. Az üzletember és a nyertes az rtl.hu-nak adtak közös interjút, melyben előbbi úgy fogalmazott, nehéz hat hét van mögöttük, de mint mondta, megérte. Balogh arról is beszélt, mit gondol Keserű győzelméről, illetve a jövőjét illetően.

Ez egy nagy sztori a Balázsnak, mert nem is az a lényeg, hogy egy évig itt dolgozik, hanem megalapozhatja az egész jövőjét ezzel. Balázs egy olyan tehetséges fiatalember, akinek nem is kell megmaradnia asszisztensként 30-40-50 éves koráig. Ha ezt az egy évet klasszul kihasználja, akkor egy olyan alapot épít a jövőbeli Keserű Balázsnak, aki hasonlóan sikeres emberré válhat, mint én vagyok

– jelentette ki.

Keserű Balázs hivatalosan június 1-től áll munkába, de már addig is fog feladatokat kapni. Mint mondta, nagyon izgul, de tudja, hogy képes lesz helytállni. Korábban egyébként a Best magazinnak úgy nyilatkozott: örülne, ha Balogh Leventétől mehetne majd nyugdíjba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik