Élet-Stílus

Új női műsorvezetőt avattak a Palikék Világában Konyári Edinka távozása után

Az utód korábban az RTL műsorvezetője volt.

2021 végén indult a Palikék Világa YouTube-csatorna, melyen Palik László Konyári Edinka és Wágner Tamás műsorvezetőtársaival közösen fogadta a sztárvendégeket eddig. A Három igazság című műsornak hétfőn elindult a második évada, melyben új női műsorvezetőt köszöntöttek Dombóvári Vanda, az RTL egykori műsorvezetője személyében.

Ma másfél éve, hogy elindítottuk a csatornánkat. Ebben a másfél évben, az egész csecsemőkorunkban, az élet legnehezebb részében velünk volt a családban Konyári Edinka. Nagyon szépen szeretnénk megköszönni neki, hogy az ápolásban, a kis pelenkázásunkban és a felnövekvésünkben segített és velünk volt, és további sok siker kívánunk neki az élete következő periódusaiban a kalandjaihoz. Ezzel egyetemben új családtagot is avatunk a nap folyamán, méghozzá Dombóvári Vandát. Szia, üdvözlünk a mi világunkban!

– mondta el az adás elején Palik.

Az új évad első vendége egyébként Xantus Barbara volt, aki Szurdi Miklóstól történő válásáról mesélt, illetve arról, hogy már nem akar a külvilágnak megfelelni, és már ki meri mondani, hogy mennyire értékes a szakmájában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik