Élet-Stílus

Lil G: Volt olyan, hogy tartottam el férfit, nem is kevés ideig

rtl
rtl
Azt mondja, ha ő 22 évesen képes anyagi biztonságban élni, akkor egy férfi is.

A pénz, a nők és férfiak keresete volt a téma a Reggeli stúdiójában. Lil G volt az egyik meghívott vendég, aki nemrég ugyanebben a műsorban beszélt arról, mindig a pénzt választaná egy férfi helyett.

Nekem is volt olyan, hogy tartottam el férfit, voltam már szerelmes. És tartottam el a férfit, akibe szerelmes voltam, nem is kevés ideig. Ezért billentem át a másik oldalra, mert ez nem egy normális dolog. Személy szerint azt gondolom, ez nem normális. Én húszezer forintért nem mondanék le egy férfi miatt.

Felmerült a beszélgetésben, mi van akkor, ha ideiglenesen áll pénz szűkében a párja, és csak rövid időre kellene kisegítenie. Az énekes akkor is nemet mondana.

Az az ő dolga, ha én meg tudom oldani a keresetemet, a saját anyagi biztonságomat huszonkét évesen, akkor nehogy már egy férfi ne tudja – ez alap dolog. A közös kasszától is távol állok. Ha lenne egy olyan ember az életemben… akkor talán nem. Amiért én dolgozok, ne más költse el. Nem érdekel, ki mennyit keres, az a lényeg, nekem meglegyen.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik