Élet-Stílus

Balogh Levente Keserű Balázsról: Nagyon emlékeztet a 25 éves önmagamra

Katona László / RTL
Katona László / RTL
A Szentkirályi tulajdonosa szerint Az álommeló nyertese a tökéletes asszisztens.

Múlt pénteken véget ért Az álommeló, ami Keserű Balázs győzelmével zárult, így ő kapta meg a lehetőséget, hogy egy évig Balogh Levente elnöki asszisztense legyen. A páros hétfőn a Reggeliben vendégeskedett, ahol kiderült: bár Keserű hivatalosan csak június elsején áll munkába, addig is folyamatosan veszi át a feladatokat, amik között van például a Cápák közöttös szerződések és befektetések összerendezése is. Balogh elmondta, az első három hónap főleg arról fog szólni, hogy Keserűnek nagyon kell majd figyelnie, és az új feladatokat csak ezután kapja meg. A tervek szerint asszisztensként át fog járni Balogh cégei között, hogy az elnököt képviselje.

Nagyon sok dologban hasonlítunk egymásra, nagyon emlékeztet a 25 éveskori önmagamra. Úgyhogy szerintem egy nagyon jó anyag; meg nem is anyag, mert már egy kiváló munkaerő

– mondta el új beosztottjáról Balogh Levente, aki szerint a műsor nyertese talán képzettebb is, mint ő volt ennyi idősen.

Keserű Balázs a rá váró munkával kapcsolatban elmondta, 2017-ben – amikor Budapestre költözött – találkozott először Balogh Levente nevével, és azóta is folyamatosan figyelte, mikor dolgozhatna együtt vele. Eddig a lehetőségek vagy az időpont nem volt megfelelő számára.

Ez a hat hét nagyon kettős volt, egyrészt hatalmas önismereti tréning volt mindenkinek, aki ott volt. A kettőség abban rejlett, hogy habár ellenfelek voltunk nagyon sokan, de akik önmagunkat adtuk, azok meg tudtunk maradni barátoknak a nap végén

– idézte fel a játékos.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik