RTL
Élet-Stílus

Vasvári Vivien férjhez ment és bejelentette születendő gyereke nemét

Egy napon tartották az esküvőt és a babaváró bulit.

Vasvári Vivien és párja, Bodnár Zsigmond pénteken összeházasodtak. Az influenszer szombaton az Instagramon, korlátozott ideig elérhető történeteiben mutatott pár képet és videót az esküvőről. Az egyikben az újdonsült férj beszédének részlete hallható.

Megmutatta nekem, milyen tényleg, tényleg szeretni valakit. Az összes társadalmi konvencióval, elvárással és feltételezéssel szembe ment, mindig és mindenkor. Egyetlenegy dolog számított neki: én és a családunk, és ezért soha nem lehetek elég hálás neki. Mert az ő szerelme minden. Az ő szerelme megmutatta, hogyan kell tényleg, ha mondhatom, felnőttet feltétel nélkül szeretni

– fogalmazott Bodnár Zsigmond, majd énekelt a feleségének. A házaspár egy közös dalt is előadott a gyerekeiknek.

A lagzin egy videóból derült ki első közös gyerekük neme is.

Nagy Nap volt ez a tegnapi, hiszen kiderült, hogy a szívem alatt kisfiút hordok! 💙 Nagyon nagy a boldogság! 💙👶🏼 Mindenkinek köszönjük, aki tegnap velünk ünnepelte ezt a csodás hírt! 🙏🏻

olvasható az influenszer vonatkozó posztjában, amit alább mutatunk. A nagy napról Rubint Réka is posztolt, az ő bejegyzése és képei ide kattintva tekinthetők meg.

Az influenszer első esküvője egyébként 2018-ban volt, akkor második gyereke apjához, Szegedi Fecsóhoz ment feleségül, akivel a Nyerő Páros egyik évadát is megnyerték. Két évvel a házasságkötés után váltak el. Vasvári Vivien márciusban jelentette be, hogy harmadik gyerekével várandós. A Blikk azt írja, Bodnár Zsigmondnak is van két gyereke.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Bodnár Vivien (@vasvarivivien) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó