Élet-Stílus

200 millióból csak egy ilyen szülés, mint a yorki páré

Getty Images
Getty Images
A szülők is csak kapkodták a fejüket a hír hallatán.

Eleinte úgy tudta a 27 éves Jenni és a 26 éves James Casper, hogy egypetéjű ikreket várnak, aminek úgy 250 az 1-hez az esélye. A 12. heti vizsgálatokon derült ki, hogy nem ikreik, hanem egypetéjű hármasikreik lesznek.

Ennek nagyon kicsi az esélye, 200 millióból csak egy ilyen.

Jenni azonnal felhívott, mikor megtudta. Először nem hittem el neki, mert előtte pont azzal viccelődtünk, hogy mi lenne ha hármasikreink lennének. Aztán elküldte az ultrahangképeket a fejükről

A picik, Harper-Gwen, Marvella és Evalynn, kilenc héttel idő előtt, március 31-én látta meg a napvilágot – írta a Daily Mail. Így a párnak már öt lánya van, mert van két nővér is, a 10 éves Danica és a 4 éves Gabriella.

Az ikrek mindössze 1,27, 1,39 és 1,36 kilóval születtek.

Most már itthon vagyunk, berendezkedtünk, de ez egy kicsit szürreális

– nyilatkozta a szemetesként dolgozó apa, aki azt meséli, eleinte nem tudta, mi legyen, hogyan birkóznak majd meg ezzel.

Most szó szerint egyformák

– meséli James Casper, épp ezért, miután hazavitték őket, még két napig rajtuk is hagyták a szülészeten felrakott karszalagot, hogy tudják, ki melyik.

A pár egyik tagjának a családjában sem voltak ikrek.

Teljesen elképesztő! Mondtam is Jenninek, lottózzon. Ha ekkora szerencsénk van, annak folytatódnia kell. Nem is lehetnék boldogabb

– mondta még el az apa.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik