Élet-Stílus

Ki akarta hívni a rendőrséget a szomszéd, mert túl hangosan nyírták a füvet

A kertész az engedélyezett idősávban tette rendbe a gyepet, a szomszédnak viszont iszonyatos fejfájást okozott.

Jason Selmes megosztott egy felvételt, ahogy éppen egy dühös lakóval veszekszik, miközben a pázsitot rakja rendbe az ausztráliai Sydneyben.

A szomszéd házban élő lakót az zavarta, hogy a kertész fűnyírója túl hangos volt. A vita annyira elfajult, hogy a férfi megfenyegette Selmest, hogy kihívja a rendőrséget – írja a Mirror.

Az esetről videó is készült, amit feltöltöttek a YouTube-ra.

Ebben Selmes azt mondja, hogy már legalább két órája dolgozott, amikor kijött az ingerült lakó. Megkérdezte tőle, hogy mégis meddig fogja nyírni a füvet.

Egész reggel iszonyatos fejfájást okoztál. Be kell fejezned!

– mondta a lakó. Selmes azt válaszolta, hogy még néhány órára szüksége van, hogy rendbe tegye a gyepet, a szomszéd ekkor mondta, hogy ha 15 percen belül nem fejezi be, kihívja a rendőrséget.

A kertész jelezte, hogy joga van füvet nyírni, mivel ez az állami szabályozás miatt hétfőtől szombatig reggel 7 és este 8 óra között megengedett.

A dühös lakó ekkor ismét a rendőrséggel fenyegetőzött, mire Selmes azt mondta, nyugodtan hívja ki a hatóságokat, nem igazán érdekli.

Eddig több mint 1,8 milliószor nézték meg a videót; a kommentelők között akadt, aki a kertész mellé állt, és még meg is dicsérte, milyen jó munkát végzett, de sokan bosszankodtak, mivel már nekik is volt tapasztalatuk, hogy mennyire megzavarja a pihenést a fűnyíró hangos zúgása.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik