Élet-Stílus

Megyeri Csilla elsírta magát a Reggeliben, a műsorvezetők vigasztalták

Apja halálával kapcsolatos megbánásairól beszélt, mikor eleredtek a könnyei.

Megyeri Csillával és Bréda Bia DJ-vel, rádiós műsorvezetővel arról beszélgettek a műsorvezetők a pénteki Reggeliben, hogy ha tehetnék, visszapörgetnék-e az időt. Kiderült, Bréda Bia semmin nem változtatna a múltjában, mert akkor szerinte most nem ott tartana, ahol, Megyeri Csilla viszont újraélné a nagy szerelmeket, és azt is bánja, hogy főiskola előtt nem ment ki egy évet külföldre, és nem tanult meg jól angolul.

A beszélgetéshez Péter, egy betelefonáló néző is csatlakozott, aki szerint az emberek nagy része azért menne vissza az időbe, hogy a rossz dolgokat megváltoztassa, ő például megmentené tüdőembóliában meghalt, akkor 46 éves apját, és Dunába fulladt 23 éves öccsét.

Péter vallomása után Megyeri Csilla is kitárulkozott: édesapja halálát idézte fel, akit több mint tíz éve, 24 éves korában vesztett el.

A mai napig azt érzem, hogy változtatnék, sokkal több minőségi időt töltenék, sokkal többet beszélgetnék vele, vagy éppen a nagyszüleimmel. Ez a megbánás része, hogy miért nem beszélgettem többet apával…

– mondta el, majd hozzátette: volt idő, amikor hibáztatta magát emiatt.

Az emlékek hatására Megyeri Csilla elsírta magát. Peller Mariann azzal vigasztalta, hogy nagyon fiatal volt még akkor, és ezért ne tartsa hibásnak magát.

Nagyon sokan éreznek most veled együtt

– mondta neki, Szabó Zsófi pedig átölelte a könnyeivel küszködő Megyeri Csillát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik