Élet-Stílus

Elárulta egy amerikai nő a keresztneve ronda titkát

A legtöbb embernek van egy sztorija a keresztnevéről. Van, aki az apja, van, aki egy másik felmenője, egy szeretett rokon, vagy egy híresség után kapja a névét. És van Kristina Fletcher, akinek a keresztneve egy csúnya titkot őriz.

Egy TikTok-videóban árulta el egy 31 éves amerikai nő keresztneve bizarr történetét – írja a Daily Mail című brit bulvárlap.

A Kentuckyban élő Kristina Fletcher azt mondja, ő volt a szülei első gyereke, ezért amikor az anyja várandós lett, a szülők egyezséget kötöttek: ha a baba fiú lesz, az anyai nagyapja keresztnevét kapja, ha lány, az apja olyan nevet ad neki, amilyet csak akar.

Kristina császármetszéssel jött világra, az anyja teljesen ki volt ütve, amikor a férje kitöltötte a papírokat. Jóval később Kristina anyja megtudta, hogy a férje megcsalja, a szeretőjét pedig Kristinának hívják.

A férfi azért adta a szeretője nevét a lányának, hogy ha egyszer véletlenül elszólná magát otthon, és kimondaná a szeretője nevét, azt mondhassa, hogy csak a lányukról beszélt.

@keepingitkristina I just hope I make my namesake proud 🥺 #storytime #story #name #cheater #stitch #prouddad #daddysgirl #GossipGirlHere #fypシ #foryou #viral #trending ♬ original sound - keepingitkristina

Ajánlott videó

Olvasói sztorik