Élet-Stílus

A fagyasztóban rejtegette apja holttestét, hogy továbbra is beszélgethessen vele

Egy fagyasztóládában találta meg a rendőrség egy 102 éves férfi holttestét a hollandiai Landgraafban. Az elhunyt 82 éves fia azt mondta, nem tudta elfogadni az apja halálát, továbbra is beszélgetni akart vele.

Egy landgraafi háziorvos értesítette a rendőrséget, hogy aggódik egy idős, több mint száz éves páciense állapotáért – írja a helyi sajtóra hivatkozva a Telegraph című brit lap.

A rendőrök kimentek a férfi címére és egy fagyasztóban találták meg a holttestét. Az idős ember legalább másfél éve volt halott. A halálával kapcsolatban nem merült fel gyanús körülmény, a korából adódóan, természetes úton hunyt el.

A 102 éves férfivel együtt élt a 82 éves fia, aki elismerte, hogy ő rejtette el a holttestet. Azt mondta, nem tudta elengedni az édesapját, továbbra is beszélgetni akart vele.

A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit. A holttest elrejtése miatt a 82 éves férfi akár két év börtönt, vagy pénzbírságot is kaphat. Mivel az ellenőrzéskor a házban borzalmas kosz és rendetlenség uralkodott, az önkormányzat két hetet adott a 82 éves férfinak, hogy rendbe szedje az otthonát.

Egy szomszéd egy helyi lapnak azt mondta, az apát már vagy 25 éve nem látta senki, mert sohasem mozdult ki a házból. A fiával a házkutatás előtt másfél héttel beszélt utoljára. Azt mondja, a férfi nem nézett ki túl jól, de nem vett észre rajta semmi szokatlant.

A ház a 82 éves fiú nevén van, az apja 1967 óta élt az ingatlanban. A 82 éves férfinek volt egy felesége, aki 1997-ben halt meg, egy közös lányuk született. A 82 éves férfit arról ismerték, hogy ő eteti a környék összes kóbormacskáját.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik