Élet-Stílus

Elkötötte és összetörte szülei autóját egy 6 és egy 3 éves kisfiú

Villanyoszlopnak ütközött egy autó május 10-én este Langkawi szigetén, Malajziában. Az autót két kisfiú vezette, akik egy játékboltba akartak menni, egy új kisautóért.

Elkötötte a család autóját egy 6 és egy 3 éves kisfiú szerdán este a malajziai Langkawi szigeten – írja a helyi sajtóra hivatkozva a CNN.

A gyerekek akkor osontak ki a házból, amikor az anyjuk a fürdőszobában volt, az apjuk pedig már aludt. Az autót az idősebb fiú vezette, az öccse pedig mellette ült az anyósülésen. A gyerekek 2,5 kilométert tettek meg a kocsival, mielőtt egy villanyoszlopnak ütköztek. Az autó motorháztetője összetört.

Shariman Ashari rendőrfőnök elmondta, több bejelentést kaptak autósoktól a lassan és bizonytalanul haladó, ezüstszínű Toyota Viosról. Többen azt hitték, valaki részegen vezeti az autót, ezért követni kezdték a járművet.

A rendőrök gyorsan a helyszínre értek és hazavitték a gyerekeket, akik szerencsére nem sérültek meg a balesetben. A közösségi médiában több videó is terjed az esetről. A felvételeken hallatszik, ahogy a hatéves kisfiú elmondja, hogy a testvérével egy játékboltba tartottak, mert meg akartak venni maguknak egy fekete játékautót.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik