Élet-Stílus

Bajba jutott ember segélykiáltásait követték a rendőrök, de valami egészen mást találtak

Enid Police Department / Facebook
Enid Police Department / Facebook
Lakossági bejelentés alapján siettek egy segítségért kiabáló ember kimentésére a rendőrök Oklahomában. Kiderült azonban, hogy a kétségbeesett hangokat egy kecske adta ki.

Egy bajba jutott ember kétségbeesett segélykiáltásairól érkezett bejelentés a rendőrségre május 8-án az oklahomai Enidben. Két rendőr azonnal a helyszínre sietett, aztán jót nevettek, amikor rátaláltak a hang forrására – írja az ABC News.

David Sneed és Neal Storey rendőrök indultak el arra a területre, ahonnan a segélykiáltások hallatszottak. Amikor megérkeztek, Sneed a hangokat hallva megerősítette, hogy valóban egy ember kiabál. A rendőr azonban tévedett, ahogyan a bejelentő is.

A rendőrök futva indultak a fura hangok irányába, majd hamarosan rájöttek, hogy csak egy kecske üvöltözik. Nem sokkal később a gazda elmondta nekik, az állat azért ad ki kétségbeesett hangokat, mert nemrég elszakították az egyik társától.

A gazda elnézést kért a kellemetlenségért, főnökük pedig megdicsérte Sneedet és Storeyt, akik pont úgy kezelték a helyzetet, ahogy kellett mindaddig, amíg meggyőződtek róla, hogy senki sincs veszélyben.

Az enidi rendőrség megosztotta a Sneed testkamerájának felvételét a Facebookon, így mindenki meggyőződhet arról, hogy milyen távolságból tudja megkülönböztetni egy kecske hangját egy emberétől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik